ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПосадовці рівненського Укравтодору «дорилися» до криміналу

Посадовці рівненського Укравтодору «дорилися» до криміналу

У порушення ЗУ «Про відповідальність підприємств, їх об’єднань, установ та організацій за правопорушення у сфері містобудування» до держбюджету не надійшло більш як 1,1 млн грн штрафних санкцій.

Посадовців Служби автомобільних доріг у Рівненській області звинуватили у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Зокрема, встановлено, що вони виконали без відповідних дозволів капітальний ремонт мосту через річку Стир на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин та з метою уникнення відповідальності за правопорушення у сфері містобудування подали до інспекції ДАБК в області офіційні документи, в яких занизили вартість проведених робіт з 2,3 млн грн до 4,6 тис. грн.

Відтак, у порушення ЗУ «Про відповідальність підприємств, їх об’єднань, установ та організацій за правопорушення у сфері містобудування» до держбюджету не надійшло більш як 1,1 млн грн штрафних санкцій.

Прокуратурою Рівненської області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 364 та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України.

Для організації провадження досудового слідства кримінальну справу скеровано у Рівненську транспортну прокуратуру.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)