ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПосадовця «Укрзалізниці» підозрюють у розкраданні держкоштів

Посадовця «Укрзалізниці» підозрюють у розкраданні держкоштів

Одного з чиновників «Укрзалізниці» підозрюють у розкраданні державних коштів. Зокрема санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Посадова особа «Укрзалізниці» підозрюється у заволодінні 27 млн грн державних коштів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.

Зокрема, повідомляється, що  ГПУ до суду направлено обвинувальний акт за підозрою начальника Головного управління матеріально-технічних ресурсів Державної Адміністрації залізничного транспорту Міністерства транспорту та зв’язку.

За  словами начальника Другого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях ГПУ Олексія Беховця, підозрюваний впродовж 2009 -2010 років організував заволодіння державними коштами ДП «Укрзалізничпостач» в особливо великих розмірах, а саме 27 млн грн.

 «За сприяння вказаної посадової особи, проведення процедури державних закупівель товарно-матеріальних цінностей у приватних підприємств відбувалося за завищеними цінами, а також оплачувалася продукція, яка фактично поставлена не була», - зазначив Олексій Беховець.

Зазначається, що санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше в центрі корупційного скандалу  опинився «Київський метрополітен» За справу взялася прокуратура. Обіцяють гучні викриття. Але вже зараз зрозуміло - крали мільйонами. При цьому не соромляться говорити про необхідність підвищити ціну на проїзд.

 
Коментарі (0)