ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПосеред тижня харків'яни залишаться без води

Посеред тижня харків'яни залишаться без води

Посеред тижня зникне водопостачання відразу у чотирьох районах Харкова. Відключення пов'язане з планово-попереджувальним ремонтом водопровідних мереж.

У Харкові з 8:00 до 24:00 18 вересня буде припинено водопостачання частини Київського, Комінтернівського, Московського та Червонозаводського районів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Відключення пов'язане з планово-попереджувальним ремонтом водопровідних мереж.

Так, води не буде в частині Київського району, обмеженій річкою Харків, вул. Академіка Білецького, вул. Якіра, вул. Фурманова, метромостом, річкою Харків, вул. Шевченка, вул. Матюшенка, вул. Челюскінців, пров. Великим Данилівським до вул. Шевченка.

Водопостачання також припинять у частині Московського району, обмеженій річкою Харків, вул. Академіка Білецького, вул. Якіра, вул. Академіка Павлова, пров. Салтівським, територією 15-ї міської лікарні, пр. Московським до річки Харків.

Воду також відключать у частині Червонозаводського району, обмеженій пр. Московським, пл. Повстання, вул. Богдана Хмельницького, а також підприємством «Конектор».

Не буде води в частині Комінтернівського району, обмеженій пр. Московським, вул. Броненосця «Потьомкін», пл. Повстання, вул. Тарасівською, вул. Храмовою, вул. Державінською, пр. Гагаріна, пров. Золотим, вул. Переїзним, залізницею, вул. Плеханівською, вул. Польовою до пр. Московського.

 
Коментарі (0)