ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПошкодження насосних станцій зупинило водопостачання Донбасу

Пошкодження насосних станцій зупинило водопостачання Донбасу

Через пошкодження насосних станцій сьогодні не подається вода по каналу Сіверський Донець - Донбас у бік Донецька. Окрім того, вода не надходить у Докучаєвськ, Волноваху, Вугледар та сусідні селища.

Через пошкодження насосної станції зупинена робота каналу Сіверський Донець-Донбас. Про це «Україні Комунальній» повідомили в КП «Компанія «Вода Донбасу».

«У зв'язку з виходом з ладу ЛЕП 35 кВт в районі Майорска була виведена з експлуатації насосна станція 3 підйому каналу Сіверський Донець - Донбас. На даний момент КП «Компанія «Вода Донбасу» не має можливості подавати воду по каналу в бік Донецька», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що з цієї ж причини зупинена насосна станція Південнодонбаського водоводу, вода не надходить у Докучаєвськ, Волноваху, Вугледар та сусідні селища.

«У фахівців немає можливості приступити до ремонтних робіт, так як в цьому районі проводиться активна фаза АТО», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, електропостачання Донецька залишається проблематичним, однак, незважаючи на це, місцевим комунальникам вдалося відновити подачу води в два мікрорайону міста.

 
Коментарі (0)