ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПоштову площу в Києві «перериють»

Поштову площу в Києві «перериють»

Будівництво транспортної розв'язки на Поштовій площі в Києві розпочнеться відразу після чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Будівництво транспортної розв'язки на Поштовій площі в Києві розпочнеться відразу після чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Про це повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook.

«На цьому тижні заробили дві розв'язки в районі моста Патона і Паркової алеї. Це як раз реалізація ідеї, щоб можна було по набережній без світлофорів перетнути практично весь Київ. В процесі реалізації цієї ідеї наступна розв'язка буде побудована на Поштовій площі, її будівництво почнеться відразу ж після Євро - 2012 і буде завершено орієнтовно в лютому 2013 року. Далі на цьому маршруті буде закінчено будівництво Подільського мостового переходу і ще кілька розв'язок... Друга ідея - зробити таку ж дорогу, яка проходила по Лівому березі і також забезпечувала можливість перетину всієї лівобережної частини Києва без світлофорів. Але це вже плани на 2014-2015 роки», - зазначив Азаров.

Нагадаємо, вчора, 5 квітня, в Києві була відкрита транспортна розв'язка на перетині Дніпровського спуску до Набережному шосе біля мосту Патона. Вартість будівництва цієї ділянки склала 175 млн грн.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)