ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПостраждалим на Одещині виплатять грошову компенсацію

Постраждалим на Одещині виплатять грошову компенсацію

Уряд допоможе постраждалим від повені на Одещині. Жертвам негоди обіцяють грошову компенсацію та надання житла.

Мешканцям, які постраждали від негоди на Одещині, буде надана відповідна допомога з боку уряду. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Кабінету міністрів. 

За словами віце-прем’єр-міністр України Юрія Бойко, головне завдання урядової комісії в Одеській області - допомогти людям із постраждалих від негоди регіонів та вжити усіх необхідних заходів для запобігання повторенню подібної ситуації у майбутньому.
 
«Зараз урядова комісія відпрацьовує питання надання фінансової допомоги цим людям. Разом з Одеською обласною адміністрацією ми також вирішуємо питання надання житла мешканцям понад 60 домівок, постраждалих від негоди. Також у понеділок буде прийнята відповідна постанова Кабінету Міністрів щодо виділення коштів з резервного фонду Уряду для відбудови інфраструктури – доріг і мостів», - зазначив віце-прем’єр-міністр.
 
Юрій Бойко також підкреслив, що питання щодо обсягів компенсацій людям, які постраждали від негоди, буде вирішено найближчими днями. Віце-прем’єр-міністр наголосив, що у разі необхідності, для ліквідації наслідків негоди у Одеській області будуть залучені ресурси і техніка з інших регіонів України.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», уряд створив комісію з питань надзвичайної ситуації  на Одещині на чолі з віце-прем‘єр-міністром України Юрієм Бойком.
 
Нагадаємо, в Одеській області злива спричинила повне розмиття земляної дамби. Було підтоплено близько 200 приватних житлових будинків і 250 господарств . Евакуйовано понад 500 людей.
 
 
Коментарі (0)