ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПостраждалим в Макіївці не квапляться давати квартири

Постраждалим в Макіївці не квапляться давати квартири

Розраховані індивідуально для кожної родини кошти мають надійти на особисті рахунки з умовою, що витрачені вони можуть бути лише на придбання житла

Тема придбання житла для мешканців аварійного будинку по вул. Макарова у місті Макіївка (Донецька обл.) проходить всі необхідні процедури, і тільки тому поки що немає повідомлень про те, що сім'ї переселяються в нові квартири.

На цьому наполягає голова міськадміністрації Олександр Мальцев.

«Розпорядженням Кабінету Міністрів виділено кошти на придбання житла для постраждалих, - повідомив міський голова. - Як тільки будуть пройдені всі необхідні процедури, ці кошти надійдуть на обласний рахунок, і тоді вже буде прийнято оперативне рішення щодо подальшого їх використання».

Думка міста залишається незмінною: розраховані індивідуально для кожної родини кошти мають надійти на особисті рахунки з умовою, що витрачені вони можуть бути лише на придбання житла і сім'ї самі будуть вибирати для себе квартири.

«Ми, як ніхто, зацікавлені в якнайшвидшому вирішенні цього питання, тому як за місяць проживання постраждалих у готелі доводиться з бюджетних коштів витрачати 178 тис. грн», - аргументує мер.

Джерело – Donbass.ua

 
Коментарі (0)