ГоловнаНовини ЖКГЖитлоІпотека щотижня рятує десятки сімей

Іпотека щотижня рятує десятки сімей

Кількість сімей, які змогли отримати омріяні квадратні метри завдяки рефінансуванню ДІУ, поступово зростає. Зокрема, протягом минулого тижня ще 15 сімей придбали власне житло.

Протягом минулого тижня права власності на квартири завдяки Програмі рефінансування Державної іпотечної установи отримали 15 родин. Серед новоселів: викладачі, медичні працівники, військовослужбовці та молоді фахівці, - інформує прес-служба відомства.

«Приємно констатувати, що не лише великі системні банки надають громадянам кредити за програмою  ДІУ, а й банки з меншою капіталізацією. Так, за минулий тиждень, у трійці лідерів із співпраці з Державною іпотечною установою з’явився банк «Юнекс», який посів третє місце за обсягами наданих іпотечних кредитів. Тож, трійка лідерів виглядає наступним чином: «Дельта Банк», «Приватбанк» та банк «Юнекс» - зазначила начальник управління зв’язків з громадськістю ДІУ Ганна Волобуєва.

Нагадаємо, з початку року Державна іпотечна установа рефінансувала 363 кредити громадян, спрямувавши на це 82,4 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на думку експертів, найближчим часом варто очікувати збільшення вартості квартир, якщо банки будуть брати участь в іпотечному кредитуванні.

 
Коментарі (0)