ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаПотяг Hyundai знову не витримав випробування зимою

Потяг Hyundai знову не витримав випробування зимою

Швидкісний потяг Інтерсіті рейсом Київ-Донецьк знову зламався

За інформацією журналіста каналу 5-го каналу Азада Сафарова, який знаходиться у поїзді, близько 11:00 потяг зупинився посеред поля на Харківщині.

«Відключено світло та опалення, тому в вагонах дуже холодно. Пасажирам довелося чекати півтори години прибуття тепловоза, який повинен був їх відбуксирувати до найближчої залізничної станції», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу провідники, пояснюють, що проблема не у самому поїзді, а в перепадах електричної напруги.

«Зараз до нас приїхав тепловоз, він нас повезе назад в Лозову – за словами провідників, це займе близько 20 хвилин – там «Хюндай» будуть намагатися знову підключити до електромережі. Якщо це не вдасться зробити - ми пересядемо на інший потяг», - розповів журналіст.

У той же час в «Укрзалізниці» повідомляють, що наразі йде розробка нових способів компенсації за затримку поїздів.

Нагадаємо, що з настанням зими стався цілий ряд поломок поїздів Hyundai. Експерти стверджують, що це пов'язано з тим, що нові потяги не пройшли випробування, зокрема, в умовах зими.

У самій компанії повідомили, що на сьогоднішній день вже впроваджена програма підготовки поїздів Hyundai до зимових умов і протягом останніх двох днів було скорочено кількість несправностей.

Компанія також приносить вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами корейського виробництва.

«Це перша наша зима в Україні, яка покаже нам сфери для вдосконалення. Кожен вид транспорту має проблеми в зимовий період, такі як затримки, скасування рейсів», - йдеться у листі компанії Hyundai. Одночасно компанія висловила готовність працювати над виявленими недоліками спільно з фахівцями «Укрзалізниці».

За матеріалами: Українська Правда

 
Коментарі (0)