ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПовноцінне відновлення водопостачання в Миколаєві — один з пріоритетних проектів відбудови в області

Повноцінне відновлення водопостачання в Миколаєві — один з пріоритетних проектів відбудови в області

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 16 червня здійснив робочу поїздку в Миколаївську область. Глава Уряду ознайомився з ходом реалізації відновлення централізованого постачання питної води в Миколаїв
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 16 червня здійснив робочу поїздку в Миколаївську область. Глава Уряду ознайомився з ходом реалізації відновлення централізованого постачання питної води в Миколаїв, про це повідомила "Україна Комунальна".
 
«Повноцінне відновлення водопостачання в Миколаєві — один з пріоритетних проектів відбудови в області. Внаслідок бойових дій та російських обстрілів торік було пошкоджено лінії водоводу. Тоді оперативно було забезпечено централізовану подачу технічної води в місто. Тепер відновлюємо водопостачання для питних потреб», — підкреслив Денис Шмигаль.
 

Прем’єр-міністр нагадав, що минулого тижня Уряд виділив на цей проект 120 млн грн. Він подякував партнерам, зокрема Данії, за допомогу з обладнанням. За його словами, завдяки реалізації проекту вдасться досягнути необхідних показників якості питної води та повернути її подачу в Миколаїв. 

 
Коментарі (0)