ГоловнаПослугиФінансування ЖКГБудівництву херсонського мостового переходу визначили «дедлайн»

Будівництву херсонського мостового переходу визначили «дедлайн»

У поточному році уряд обіцяє завершити будівельні роботи на мостовому переході у Херсоні, котрі було розпочато у червні 2012 року.

Будівництво мостового переходу в місті Херсоні буде закінчене в 2013 році, сподівається Прем'єр-міністр Микола Азаров. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Кабміну.

«Ми ведемо будівництво цього мостового переходу. Керівництво області ставить це питання. Важко з грошима, але я думаю, що ми це будівництво закінчимо», - заявив Микола Азаров, відповідаючи на запитання користувачів соціальної мережі Фейсбук.

Нагадаємо, згідно з проектом будівництва автомобільного мостового переходу в Херсоні загальна протяжність дорожнього полотна складе 2 км, пропускна здатність - 2 тис. одиниць транспорту на годину, середня швидкість, з якою можна буде рухатися – 60 км/год.

Будівництво мостового переходу розпочалося 15 червня 2012 року. Як повідомляла «Україна Комунальна» тоді, вартість проекту становить 197 млн грн. Завершення будівництва дасть можливість розв’язати транспортну проблему, яка зародилася внаслідок перевантаження Миколаївського шосе, яке є єдиною автомобільною магістраллю, що з’єднує Таврійський, Північний та Шуменський житлові райони з центральною частиною міста.

 
Коментарі (0)