ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоХерсон розживеться мостом

Херсон розживеться мостом

У Херсоні розпочали будівництво мостового переходу через залізничні колії у районі вул.Залаегерсег та Бериславського шоссе, вартістю в 197 млн грн.

Голова Херсонської обласної державної адміністарції Микола Костяк урочисто заклав «перший камінь» будівництва мостового переходу через залізничні колії у районі вул.Залаегерсег та Бериславського шоссе у м.Херсоні. Вартість проекту становить 197 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Херсонської ОДА.

Згідно з проектом, загальна протяжність дорожного полотна становить 2 тис. метрів, пропускна здатність – 2 тис. одиниць транспорту на годину. Середня швидкість, з якою можна буде рухатися – 60 км/год.

Генпідрядником будівництва виступатиме державна організація «Облавтодор» та одна із субпідрядних організацій «МастБуд». Наразі техніка готує будівельний майданчик, а на наступному тижні розпочнуться основні роботи.

«Головне, що дано початок, роботи ні на день зупинятися не будуть і будівництво хочемо завершити до кінця року», - сказав Микола Костяк, додавши, що кількість автотранспорту населення м.Херсона значно збільшилась і транспортна проблема стала актуальною для всього міста. Миколаївське шосе, яке є єдиною автомобільною магістраллю, що з’єднує Таврійський, Північний та Шуменський житлові райони з центральною частиною міста, працює з перевантаженням. Вирішити транспортну проблему міста може мостовий перехід, будівництво якого розпочато.

 
Коментарі (0)