ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2024-2025П.Пантелеєв: "Кількість аварій на теплових мережах цієї зими зменшилась на 15%"

П.Пантелеєв: "Кількість аварій на теплових мережах цієї зими зменшилась на 15%"

Порівняно з опалювальним періодом 2023/2024 зменшилась на 15% кількість аварійних ситуацій, пов’язаних із пошкодженням теплових мереж
У Києві підбивають підсумки опалювального сезону, що завершився. Порівняно з опалювальним періодом 2023/2024 зменшилась на 15% кількість аварійних ситуацій, пов’язаних із пошкодженням теплових мереж. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
«Враховуючи рівень зношеності теплових мереж міста, аварії під час опалювального сезону виникали й усувались у поточному режимі. Але важливо те, що їх було менше. Це результат підготовчої роботи в міжсезоння: проведення гідравлічних випробувань, планової заміни найбільш зношених ділянок трубопроводів на основі ретельної діагностики», – зауважив Петро Пантелеєв.
 
Загалом у всіх районах міста у 2023 році замінено понад 60 км трубопроводів різного діаметру. Їх визначали на основі аналізу інформації про кількість пошкоджень, що відбувались на трубопроводах упродовж останніх років експлуатації, та з урахуванням терміну експлуатації труб.
 

«Як бачимо, такий підхід дає результат, і ми застосовуватимемо його цього року, готуючись до наступної зими», – сказав посадовець. 

 
Коментарі (0)