ГоловнаКоментаріОпалювальний сезон 2023-2024П.Пантелеєв:«Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці»

П.Пантелеєв:«Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці»

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв назвав райони столиці де є найбільші ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону
Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв назвав райони столиці де є найбільші ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону.
 
Так, за словами чиновника, ризики поривів тепломереж протягом нинішнього опалювального сезону у Києві стосуються Шевченківського, Подільського, Оболонського і Святошинського районів. 
 
"Ми не застраховані від аварій в будь-якому місці. Загалом система теплопостачання зношена від 60 до 80%, в залежності від конкретного об'єкта. Найбільш важкі у цьому плані Шевченківський, Подільський район, Оболонський і Святошинський райони", - зазначив Пантелеєв.
 
За його словами, у цих районах традиційно відбувається найбільш складне підключення до тепла, а крім того, виникає більша кількість аварій і поривів під час опалювального сезону. Незважаючи на проведені ремонтні роботи і заміни мереж, такі проблеми вірогідні й цього року.
 

При цьому він додав, що, за оцінкою Світового банку, для уникнення аварійних ситуацій і стабілізації ситуації з опаленням в Києві необхідно щороку здійснювати заміну 170 км мереж протягом 5 років. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
29 Жовтня 2019 p. 19:35
Якщо ви вночі зателефонуєте у жеківську аварійну, то впевнитесь, що замість оперативного з"єднання з диспетчером, ви довго будете вимушені слухати музику і місцеві новини , що будуть лунати з телефонної трубки. А , аварія, наприклад, прорив труби , тим часом буде заливати все більше і більше вас і сусідів...-----------------------------------То може Пантелеєву треба потурбуватися, щоб аварійний диспетчер брав трубку відразу у будь-який час доби...