ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПрацюючим пенсіонерам автоматично перерахують пенсії - ПФ

Працюючим пенсіонерам автоматично перерахують пенсії - ПФ

Перерахунок для працюючих пенсіонерів проводитиметься автоматично — незалежно від того, звертається людина до органів Фонду чи ні
Перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів з 1 квітня проводитиметься автоматично, повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України.
 
«Перерахунок для працюючих пенсіонерів проводитиметься автоматично — незалежно від того, звертається людина до органів Фонду чи ні», — повідомила заступник голови правління ПФУ Ірина Ковпашко.
 
У перс-службі повідомили, що перерахунок стосується тих, хто після виходу на пенсію продовжував працювати, набував страховий стаж, але свого часу не звернувся або поки що не звернувся до органів Пенсійного фонду. Це — стандартний перерахунок, який проводився, починаючи з 1 січня 2004 року і був передбачений для працюючих пенсіонерів кожні два роки.
 
Відмінність полягає у тому, що якщо раніше такий перерахунок здійснювався лише за заявою людини, то тепер проводитиметься автоматично.
 

Перерахунок стосуватиметься тих осіб, які станом на 1 березня 2018 року набули додаткового страхового стажу 24 місяці, або на цю дату пройшло не менше двох років після призначення чи попереднього перерахунку пенсії. 

 
Коментарі (0)