ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Працівники Новояворівської ТЕЦ вийшли на роботу та почали технічні роботи до пуску

Працівники Новояворівської ТЕЦ вийшли на роботу та почали технічні роботи до пуску

Представники майбутнього управителя Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ ТОВ «Нафтогаз Тепло», яке входить до групи Нафтогаз, зустрілися у Новому Роздолі з працівниками місцевої ТЕЦ
Представники майбутнього управителя Новороздільської та Новояворівської ТЕЦ ТОВ «Нафтогаз Тепло», яке входить до групи Нафтогаз, зустрілися у Новому Роздолі з працівниками місцевої ТЕЦ, у тому числі з тими, які звільнились через невиплату заробітної плати попереднім управителем.
 
Вже 136 людей прийняті на роботу в ТОВ «Нафтогаз Тепло» на Новороздільській ТЕЦ та 160 на Новояворівській ТЕЦ. Документи інших працівників щодо поновлення на роботі будуть оформлені найближчим часом.
 
Сьогодні мають укласти договір на управління ТЕЦ між Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) та ТОВ «Нафтогаз Тепло», і буде виплачено аванс працівникам ТЕЦ у двох містах.
 
Працівники Новояворівської ТЕЦ вже вийшли на роботу та почали технічні роботи для підготовки ТЕЦ та тепломереж міста до пуску. Цієї середи планується розпочати газопостачання Новояворівської ТЕЦ, після чого в оселі мешканців надійде тепло.
 
У Новому Роздолі проводяться підготовчі технічні роботи, зокрема, проводиться заповнення тепломереж та проведення випробувань, щоб опалювальний сезон у місці розпочався якнайшвидше. Ситуація ускладнена тим, що регламентні роботи на тепломережах та супутній інфраструктурі у Новому Роздолі вже давно не фінансувались і не проводились належним чином.
 
Після підготовки ТЕЦ та успішного запуску опалювального сезону працівники отримають преміальні виплати. 
 

Найближчим часом Нафтогаз Тепло має отримати від НКРЕКП ліцензії на виробництво електричної енергії та на виробництво, транспортування і постачання теплової енергії, а також дозвіл на концентрацію від Антимонопольного комітету. 

 
Коментарі (0)