ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівський транспорт курсуватиме зі змінами

Львівський транспорт курсуватиме зі змінами

У зв'язку з ремонтними роботами на деяких вулицях Львова змінюються маршрути курсування громадського транспорту. Львів'янам доведеться миритися зі змінами щонайменше два тижні.

У роботі громадського транспорту Львова зміни, причиною яких є ремонт на деяких вулицях міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, згідно з повідомленням, на час ремонту вул. Куліша не курсуватиме тролейбус №13, а автобусні маршрути курсуватимуть по пр.Чорновола.

Зауважимо, капітальний ремонт вул. Куліша на ділянці від вул. Зернової до вул. Шпитальної розпочинається сьогодні. Відтак, з 9:00 вулицю мають закрити для проїзду транспорту. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів. Роботи з заміни каналізаційно-водопровідних мереж триватимуть до 20:00 18 червня,  далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари.

Окрім цього, повідомляється, що у зв’язку з ремонтними роботами на вул. Сахарова, автобусний маршрут №42 буде курсувати по вул. Гвардійській в обох напрямках.

Примітно, що вул. Сахарова на ділянці від вул. Стрийської до вул. Кн.Ольги закрили на ремонт до 17 червня.

 
Коментарі (0)