ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Мінінфраструктури «переграють» борги «Укравтодору»

У Мінінфраструктури «переграють» борги «Укравтодору»

У Мінінфраструктури планують реструктуризацію боргів «Укравтодору». Також, у відомстві відзвітували про фінансове становище компанії. Там зазначають, що наразі вкрай важливл залучати іноземних інвесторів.

Міністерство інфраструктури має намір провести переговори з кредиторами про реструктуризацію боргових зобов'язань Державного агентства автомобільних доріг. Про це повідомляє «Українська правда».

«Думаю, що ми будемо проводити переговори з нашими партнерами про реструктуризацію боргу, щоб більше залишилося на утримання", - повідомив Міністр інфраструктури Максим Бурбак. За словами Міністра, з виділених у бюджеті на дороги 15,6 млрд гривень, близько 10 млрд гривень потрібно направити на обслуговування боргів, 3 млрд гривень становить заборгованість за виконані роботи перед підрядниками. «І лише 2,6 млрд гривень залишається на утримання 170 тисяч кілометрів доріг», - зазначив Бурбак. Він також додав, що існує необхідність залучати іноземних інвесторів і будувати дороги на умовах концесії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 17 березня Кабінет Міністрів призначив Олександра Маліна новим головою Державного агентства автомобільних доріг України 
 
Коментарі (0)