ГоловнаНовини ЖКГТранспортПрем'єр доручив знизити вартість внутрішніх авіарейсів

Прем'єр доручив знизити вартість внутрішніх авіарейсів

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення Кабінету Міністрів опрацювати та подати пропозиції здешевлення квитків на внутрішні авіаперевезення

 

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення Кабінету Міністрів опрацювати та подати пропозиції здешевлення квитків на внутрішні авіаперевезення. Про це повідомляє Урядовий портал.

Під час наради щодо розвитку внутрішніх авіаперевезень Кабмін схвалив порядок використання 104 млн грн, передбачених у бюджеті для відшкодування видатків українських авіаперевізників під час пандемії COVID-19.

"Уряд спільно з Офісом президента та Верховною радою шукав необхідні механізми підтримки, щоб люди могли дешево подорожувати літаком Україною та розвивати внутрішній туризм. Це не тільки про конкурентний ринок, а й про інвестиції у розвиток держави", - зазначив Шмигаль.

Як повідомляли Українські Новини, перший рейс авіакомпанія Bees Airline виконала 18 березня з Києва до Шарм-ель-Шейху (Єгипет).

15 березня Державна авіаційна служба видала новій авіакомпанії сертифікат експлуатанта.

У лютому Bees Airline зареєструвала перші 2 літаки Boeing 737-800, яким близько 11 років (2010 року випуску), до 2022 року компанія має намір збільшити авіапарк до 6 літаків.

 

 

 
Коментарі (0)