ГоловнаНовини ЖКГПодіїПрем'єр-міністр прогнозує посилення карантинних заходів у січні 2021 року

Прем'єр-міністр прогнозує посилення карантинних заходів у січні 2021 року

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прогнозує посилення карантинних заходів в рамках протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в січні 2021 року
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прогнозує посилення карантинних заходів в рамках протидії поширенню коронавирусної хвороби COVID-19 в січні 2021 року.
 
"У грудні посилення обмежувальних заходів не буде. Завдяки карантину" вихідного дня "нам вдалося дещо стабілізувати епідемічну ситуацію та розвантажити медичну систему ... Однак, з урахуванням динаміки захворюваності припускаємо, що вводити більш жорсткі карантинні заходи доведеться вже в січні. У той же час держава робить все, щоб українці легше пройшли зимові канікули, заради безпеки", - написав Шмигаль в Facebook в неділю.
 
За його словами, в рамках спільної роботи з місцевою владою над переліком можливих обмежень мери міст і голови обладміністрацій подали власне бачення планованих обмежень. "Підтримують заборона або обмеження діяльності: святкових концертів, дискотек і нічних клубів, масових заходів в приміщеннях, хостелів, ТРЦ - 100%; музеїв, кінотеатрів і театрів, закладів громадського харчування з організацією дозвілля - 95%; святкових ярмарків, спортзалів і фітнес центрів - 90%", - розповів прем'єр.
 
У той же час, за словами глави уряду, мери і глави обладміністрацій виступають за роботу з частковими обмеженнями громадського транспорту, підприємств громадського харчування (доставка або на винос) і готелів (без зон розваг і харчування).
 

"Повний перелік можливих карантинних обмежень буде представлений на засіданні уряду 9 грудня", - повідомив Шмигаль. 

 
Коментарі (0)