ГоловнаНовини ЖКГТранспортПретендентів на посаду голови «Укрзалізниці» шукають за кордоном

Претендентів на посаду голови «Укрзалізниці» шукають за кордоном

На посаду голови «Укрзалізниці» претендують близько 100 осіб. Щодня в Мінінфраструктури надходять десятки резюме. У відомстві ж більше звертають увагу на кандидатів із досвідом роботи у західних компаніях.

На посаду голови Державної адміністрації залізничного транспорту України претендують близько 100 осіб. Керувати в аеропортах Бориспіль та Львів хочуть ще 50 людей. У Мінінфраструктури ведуть пошук за кордоном, особливу увагу звертають на резюме кандидатів, що мали досвід роботи у західних компаніях. Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці на Facebook.

«Наразі в кандидатському полі близько 100 претендентів на УЗ («Укрзалізниця», – ред.) і 50 - на аеропорти Бориспіль та Львів. Щодня надходить від 15 до 20 резюме. Середній вік 43-45 роки», - написав пан Омелян. 
 
За словами замміністра, більше половини кандидатів з MBA чи західною освітою.
 
«Важливо, що звернулися керівники, які мають досвід роботи в міжнародних компаніях та закордоном», - зазначив пан Омелян.
 
«Люди, що пройшли школу міжнародних компаній, набагато стійкіші до вірусу корупції. Саме тому ми ведемо пошук за кордоном, особливо на позиції керівництва аеропортів Борисполя та Львова», - сказав він.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниці» потрібно сотні мільйонів гривень на відновлення пристроїв електропостачання у зоні АТО. Сума коштів, які потрібно витратити на реконструкцію залізниці на сході України коригуватиметься після завершення бойових дій.
 
Коментарі (0)