ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаПрезидент доручив ввести надзвичайний режим в енергетиці

Президент доручив ввести надзвичайний режим в енергетиці

Президент доручив уряду ввести надзвичайний режим в енергетиці. Глава держави наголосив, що це спричинено віяловими відключеннями електроенергії та браком запасів вугілля.

В Україні мають намір ввести надзвичайний режим в енергетиці у зв’язку з віяловими відключеннями та критичною ситуацією в забезпеченні вугіллям. Відповідне доручення уряду віддав Президент Петро Порошенко, передає прес-служба Глави держави.

За його словами, складна ситуація з енергозабезпеченням у Херсонській та Миколаївській області та знеструмлення Криму призвели до створення загрозливої техногенної ситуації.

Між тим, Головнокомандуючий висловив надію, що найближчим часом електропостачання по одній з ліній електропередач буде відновлено.

«Думаю, що аварійне постачання по одній лінії буде відновлено найближчим часом при проведенні консультацій з кримськими татарами», - зазначив Президент.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін має намір рятувати ситуацію з дефіцитом вугілля, виділенням коштів з резервного фонду. Уряд наголошує, що відповідальне Міністерство не виконало доручення щодо запасів вугілля, що і спричинило брак твердого палива.

 
Коментарі (0)