ГоловнаНовини ЖКГПодіїПрезидент на три місяці призначив чотирьох нових членів НКРЕКП

Президент на три місяці призначив чотирьох нових членів НКРЕКП

Президент Володимир Зеленський призначив чотирьох тимчасових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг
Президент Володимир Зеленський скористався своїм правом та призначив чотирьох тимчасових членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). 
 
Відповідні накази опубліковано на сайті президента.
 
Відповідно до пункту 31 розділу IV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» постановляю:
 
1. Призначити ТАРАСЮКА Валерія Володимировича членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, до дня призначення члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, обраного за результатами відкритого конкурсного відбору, але не більш як на три місяці.
 
2. Призначити МАГДУ Олексія Івановича членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, до дня призначення члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, обраного за результатами відкритого конкурсного відбору, але не більш як на три місяці.
 
3. Призначити БАБІЙ Ольгу Андріївну членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, до дня призначення члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, обраного за результатами відкритого конкурсного відбору, але не більш як на три місяці.
 
4. Призначити КАЙДАША Руслана Юрійовича членом Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, до дня призначення члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, обраного за результатами відкритого конкурсного відбору, але не більш як на три місяці.
 
Натомість, Олександр Формагей та Євген Магльований звільнені, відповідно до поданих ними заяв про відставку.
 
Коментарі (0)