ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПрезидент підписав закон про встановлення газових лічильників

Президент підписав закон про встановлення газових лічильників

Реалізація усіх положень цього документа зможе підвищити рівень захисту прав споживачів природного газу.

Реалізація усіх положень цього документа зможе підвищити рівень захисту прав споживачів природного газу.

Президент Петро Порошенко підписав закон щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на прес-службу Глави держави.

“Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу, який був прийнятий Верховною Радою України 21 грудня 2017 року”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у прес-службі, закон удосконалює принципи комерційного обліку природного газу, врегульовує окремі питання встановлення його засобів, зокрема в багатоквартирних будинках.

Наголошується також, що реалізація положень документа підвищить рівень захисту прав споживачів природного газу.

Нагадаємо, що з 10 січня 2018 року Ощадбанк скасував комісію за онлайн-платежі , в тому числі за житлово-комунальні послуги, у WEB- та mobile-банкінгу "Ощад 24/7" без жодних комісій.

Також Система передбачає створення шаблонів, а саме заповнення реквізитів лише один раз і подальше їх використання для швидкої оплати. 

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада 21 грудня 2017 року ухвалила закон про внесення змін до закону «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» щодо порядку встановлення лічильників споживачам природного газу. За відповідне рішення проголосували 228 народних депутатів.

Гарна посмішка надає нам впевненості! Але що робити, коли з приводу різноманітних причин, зуб був утрачений? Вам допоможе імплантація зубів ціна вас приємно здивує. Поверніть собі впевненість в тому, що ви прекрасні.

 
Коментарі (0)