ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПрезидент посилив контроль будівельних питань

Президент посилив контроль будівельних питань

Забезпечення громадян доступним житлом є важливим соціальним проектом, який влада продовжить реалізовувати в наступні роки.

Про це Президент Віктор Янукович сказав під час засідання Комітету з економічних реформ, - інформує прес-служба Глави держави.

«Особливу увагу приділяю забезпеченню громадян доступним житлом - це довгостроковий соціальний проект, і його реалізація має вирішити не тільки житлові проблеми», - зазначив Віктор Янукович.

Президент доручив Віце-прем'єр-міністру - Міністру інфраструктури Борису Колеснікову разом із Міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолієм Близнюком розпочати активну роботу щодо вирішення проблеми забезпечення громадян доступним житлом. «Починайте працювати і доповідайте мені особисто, як ми рухаємося у цьому напрямку», - наголосив Президент.

Вже найближчим часом, на переконання Віктора Януковича, необхідно вирішити питання активізації будівництва, розвитку виробництва будматеріалів, врегулювати проблему довгобудів. «У Києві довгобудів не повинно бути. Це - столиця», - сказав зокрема Президент, звертаючись до голови Київської міської держадміністрації Олександра Попова.

Глава держави, крім того, звернув окрему увагу на тему вартості житла на вторинному ринку. «На це питання також треба звернути увагу. Тут, безумовно, потрібно застосовувати ринкові механізми», - зауважив Віктор Янукович.

 
Коментарі (0)