ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоПрезидент повернув до ВР закон «Про верифікацію та моніторинг державних виплат»

Президент повернув до ВР закон «Про верифікацію та моніторинг державних виплат»

Президент Володимир Зеленський повернув до парламенту з пропозиціями закон "Про верифікацію та моніторинг державних виплат"
Президент Володимир Зеленський повернув до парламенту з пропозиціями закон "Про верифікацію та моніторинг державних виплат", про це повідомила пресслужба Верховної Ради.
 
На сайті Верховної Ради зазначено, що 7 листопада документ повернули з пропозиціями Президента.
 
Наразі пропозиції президента Володимира Зеленського щодо закону "Про верифікацію та моніторинг державних виплат" ще не опубліковані.
 
Додамо, що проект цього закону №1231 спрямований на законодавче врегулювання основних правових та організаційних засад здійснення верифікації державних виплат в Україні.
 
Відзначається, що метою закону є підвищення адресності державних виплат, а також сприяння розвитку системи соціального забезпечення.
 
Законом пропонується ввести верифікацію держвиплат, а саме, пенсій, пільг, допомог, стипендій, субсидій, а також інших виплат, які здійснюються за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів, фондів загальнообов'язкового державного соціального і пенсійного страхування.
 
Також даний закон регулює основні питання збору, обробки та аналізу інформації, яка отримана від суб'єктів надання інформації.
 

Планувалося, що здійснюватися верифікація державних виплат буде в інформаційно-аналітичній платформі шляхом застосування комплексу заходів щодо збору, проведення аналізу, а також порівняно параметрів інформації. 

 
Коментарі (0)