ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПрезидент: "Українська влада подбала про те, щоб тарифи на газ для населення залишалися стабільними"

Президент: "Українська влада подбала про те, щоб тарифи на газ для населення залишалися стабільними"

Українська влада заздалегідь подбала про те, щоб тарифи на газ для населення залишалися стабільними з початком опалювального сезону, зокрема запровадивши фіксований річний тарифний план від НАК «Нафтогаз України»
Українська влада заздалегідь подбала про те, щоб тарифи на газ для населення залишалися стабільними з початком опалювального сезону, зокрема запровадивши фіксований річний тарифний план від НАК «Нафтогаз України», про це розповів президент Володимир Зеленський під час вчорашнього інтерв'ю телеканалу ICTV.
 
За його словами, якби українська влада не втрутилась у цю ситуацію заздалегідь, ціна на газ в Україні для населення була б мінімум 50 грн за 1 куб. м, але наразі ціни на природний газ для населення від постачальника НАК «Нафтогаз України» – близько 8 грн за 1 куб. м. 
 
«Це – пакет на рік, який ми запровадили дуже вчасно», – наголосив Володимир Зеленський. 
 
Глава держави також наголосив на тому, що тарифи на електроенергію в Україні не зростають, хоча на світовому ринку її ціна збільшується.
 
«У нас електроенергія залишилась така ж, як була до опалювального сезону. І навпаки – ціна зменшилася для малозабезпечених людей. І я переконаний, що, попри ці виклики – а вони складні, – ми йдемо в опалювальний сезон зі стабільною політикою», – зазначив Володимир Зеленський.
 

Президент зауважив, що в певних регіонах зараз є деякі технічні питання, які будуть вирішені.  

 
Коментарі (0)