ГоловнаКиївські будніТранспортПри виконанні капітального ремонту паркової зони столиці підрядник привласнив бюджетні кошти - Прокуратура

При виконанні капітального ремонту паркової зони столиці підрядник привласнив бюджетні кошти - Прокуратура

При виконанні робіт з капітального ремонту паркової зони по вул. Маяковського і площі Анкари в Деснянському районі столиці підрядник привласнив бюджетні кошти виплачені за роботи, які фактично залишилися невиконаними
Київська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно директора підприємства-підрядника за привласнення бюджетних коштів у сумі понад 200 тис. гривень, про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.
 
Установлено, що під час виконання робіт з капітального ремонту паркової зони по просп. Маяковського і площі Анкари в Деснянському районі столиці директором підприємства-підрядника привласнено бюджетні кошти виплачені за роботи, які фактично залишились не виконаними.
 
Досудове розслідування вже завершено. Обвинувальний акт відносно посадовця направлено до суду для розгляду по суті.
 

Зловмиснику інкриміновано ч. 4 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення, яке спричинило тяжкі наслідки). За вчинене директору загрожує покарання в вигляді позбавлення волі до 8 років. 

 
Коментарі (0)