ГоловнаНовини ЖКГПодіїПрийом заяв на фінпідтримку постраждалих від підриву Каховської ГЕС подовжать до кінця жовтня

Прийом заяв на фінпідтримку постраждалих від підриву Каховської ГЕС подовжать до кінця жовтня

Уряд продовжив термін прийому заяв на виплати грошової допомоги постраждалим від підтоплення на Херсонщині та Миколаївщині до кінця жовтня 2023 року.
Уряд продовжив термін прийому заяв на виплати грошової допомоги постраждалим від підтоплення на Херсонщині та Миколаївщині до кінця жовтня 2023 року. Про це повідомила прелужба Міністерства реінтеграції України, повідомляє "Україна Комунальна".
 
Постраждалі від підриву Каховської ГЕС мешканці Херсонщини та Миколаївщини зможуть подати заяви на грошову держдопомогу у розмірі 5 тисяч гривень до 31 жовтня 2023 року включно.
 
Станом на початок серпня таку фінансову підтримку вже отримали постраждалі жителі Херсонської та Миколаївської областей на загальну суму майже 52 млн гривень. Зокрема, грошову допомогу виплачено 9427 жителям Херсонщини та 944 – Миколаївщини. Згідно із заявами постраждалих виплати здійснюються на їхні банківські рахунки або готівкою через Укрпошту.
 
Нагадаємо, фінансову допомогу від держави можуть отримати особи, які на момент підриву ГЕС проживали (були зареєстровані/задекларовані) в населених пунктах Миколаївської та Херсонської областей, що зазнали підтоплення.
 

Включно з тими, хто з 6 червня виїхав із підтоплених районів тимчасово окупованої території Лівобережжя на підконтрольну Україні територію. 

 
Коментарі (0)