ГоловнаНовини ЖКГЖитлоПрикордонникам «роздали» квартир на сім мільйонів

Прикордонникам «роздали» квартир на сім мільйонів

На Рівненщині сьогодні ключі від власних квартир отримали більше 20 сімей прикордонників. Вартість зведення будинку склала більше 7 мільйонів.

Сьогодні у Рівненській області 21 родині прикордонників вручили ключі від власних квартир у будинку у місті Дубровиця. Загальна вартість будівництва склала 7,3 мільйонів гривень. Про це повідомили у прес-службі державної прикордонної служби.

Поміж тим, у повідомленні зазначається, що 5 квартир було передано родинам тих прикордонників, які є учасниками АТО.

«Спорудження будівлі було розпочате ще в 2011 році, однак за браком фінансування у 2013 році призупинилося. Поновити зведення житлового будинку вдалося лише у 2014 році. Нині будівля відповідає усім сучасним вимогам, житлові квартири повністю підготовлені для заселення.

Загалом, у цьому році на житло для військовослужбовців планується направити 200 мільйонів гривень», - заначили у Держприкордонслужбі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах цьогоріч обіцяють відремонтувати майже 200 житлових будинків, в тому числі і будинків ОСББ. Окрім того, міська влада заявляє і про проведення ремонту ліфтів. Загалом на ці цілі буде витрачено маже 25 млн грн.

 
Коментарі (0)