ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтоличні вулиці знову окупували МАФи

Столичні вулиці знову окупували МАФи

На вулиці Києва знову повертаються МАФи. Незважаючи на нові правила розміщення тимчасових споруд, нещодавно біля стації метро «Політехнічний інститут» на свої старі місця незаконно повернулися чотири кіоски.

Ввечері 13 березня представники ГО «Спілка підприємців «Жовтнева»», посилаючись на ухвалу Господарського суду міста Києва та вводячи в оману представників правоохоронних органів, які були присутні на місці, повернули нещодавно демонтовані кіоски на їхнє попереднє місце розташування.

Примітно, що відповідно до зазначеної ухвали, КП «Київблагоустрій» та Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА чи якимось іншим особам забороняється вчиняти будь-які дії щодо демонтажу, вилучення, переміщення даних споруд.

Однак незважаючи на це Департамент виступив категорично проти повернення даних кіосків біля станції метрополітену. Більше того, Департамент наразі оскаржує зазначену ухвалу Господарського суду Києва та обіцяє довести справу до кінця, звільнивши вищезазначену територію від незаконно встановлених тимчасових споруд.

Як повідомляла «Україна Комунальна», на прикінці минулого місяця працівники «Київблагоустрою» демонтували 18 МАФів, які були незаконно розміщенні біля станції метрополітену «Політехнічний інститут».  Зазначені об’єкти знаходилися у радіусі 20 метрів від входу/виходу в метрополітен, чим порушували вимоги Державних будівельних норм.

За матеріалами: Хрещатик

 
Коментарі (0)