ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПриватний сектор Донецька живе без газу

Приватний сектор Донецька живе без газу

Тисячі будинків приватного сектору Донецька залишаються без газопостачання. Сьогодні подачу газу мають надію відновити у трьох районах міста.

У Донецьку тисячі будинків приватного сектору залишаються без газопостачання. Сьогодні комунальники планують відновити подачу газу у деякі будинки Київського, Куйбишевського та Петрівського районів. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«На ранок 28 жовтня без газопостачання залишаються 3908 абонентів, серед них 12 багатоквартирних будинків, 2837 будинки приватного сектора і 26 підприємств», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що фахівцями ПАТ «Донецькміськгаз» проводиться ряд інженерно-технологічних заходів для підготовки газових мереж до пуску газу.

«На відновлення пошкоджених від артобстрілів розподільних газопроводах одночасно задіяно 7 ремонтних бригад, які вже приступили до робіт по пр. Манежний, пер. Вільний - Куйбишевському районі. По пр. Партизанський, вул. Ванди Василевської та вул. Артема у Київському районі. По вул. Кирпичнозаводская - у Петровському районі Донецька» - підкреслюється в повідомленні.

Зазначимо, станом на 10.00 сьогодні в Донецьку тихо, повідомлення про події не надходять.

 
Коментарі (0)