ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГПривітання з Днем Конституції України!

Привітання з Днем Конституції України!

У Конституції України однією з найважливіших норм є та, що визначає головною цінністю людське життя.

Шановні читачі!

Вітаємо Вас зі значним днем для кожного громадянина Української держави – Днем Конституції України!

Починаючи з дня її прийняття у далекому 1996 році та до сьогодні – цей документ є гарантом прав та свобод людини, громадянина, особистості. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її житті і здоров'ї, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

На жаль, за роки існування Основного Закону, та за час становлення української державності були випадки, коли норми, задекларовані у Конституції, не виконувалися та не дотримувалися. Вчора, 27 червня Україна стала асоційованим членом Європейського співтовариства. Що дає всім українцям не тільки надію на прийняття нашої держави у європейську сім’ю, але й сподівання, що Україна стане прикладом країни, де досконало дотримуються конституційних прав та обов’язків. Для цього у нас є всі важелі, адже світове товариство неодноразово зазначало, що Конституція України прописана навіть краще, ніж у західних країнах. Українцям лишилося єдине – досягти головної мети, яка полягає у тому, щоб Основний Закон дійсно працював.

У Конституції України однією з найважливіших норм є та, що визначає головною цінністю людське життя. Тому, редакція «України Комунальної» бажає всім громадянам нашої країни миру та злагоди, а також не лишати віру у те, що Україна стане гідним представником верховенства права у світі. Але ми також повинні усвідомлювати, що за для цього нам всім, кожному з нас, треба багато працювати, що б змінити наше життя та долю на краще.

Зі святом вас, дорогі друзі! З Днем Конституції!

Редакційний колектив інформаційного агентства «Україна Комунальна» 

 
Коментарі (0)