ГоловнаНовини ЖКГПодіїПривітання з Днем Незалежності України

Привітання з Днем Незалежності України

Вітаємо вас з найбільшим державним святом нашого народу - Днем Незалежності!

 Шановні читачі порталу ІА «Україна Комунальна»!

Вітаємо Вас з найбільшим державним святом нашого народу - Днем Незалежності!
 
Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи-сусіди. Та по при все, наші співвітчизники, віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники у 1991 році вибороли її.
 
Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Цьогоріч Україна святкує свою 21-гу річницю, так би мовити, - повне повноліття. 21-гу річницю постійного руху: не завжди вгору, проте увесь час вперед. 21-гу річницю становлення власної правової та громадянської свідомості.

Тож, бажаємо Вам ніколи не втрачати свідомості, здорового глузду, любові до рідної землі та людей.  Мати завжди добрий гумор, бажання творити дива своїми руками і пишатися своєю країною, бо її і наше благополуччя залежить безпосередньо від кожного з нас.

Зі святом Вас, дорогі друзі! З Днем Незалежності! 

Редакційний колектив інформаційного агенства «Україна Комунальна».
 
Коментарі (0)