ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПроблеми водопостачання «атакують» гуртожитки Львова

Проблеми водопостачання «атакують» гуртожитки Львова

Студенти Львова, що проживають в університетських гуртожитках, скаржаться на графікове водопостачання. У водоканалі кажуть – воду подають цілодобово, а обмеження вводять в адміністраціях вишів.

Львівський водоканал цілодобово подає ресурси до гуртожитків ЛНУ. Графікове водопостачання встановило керівництво університету. Про це «Україні Комунальній» повідомили в пресс-службі Львівської міської ради.

Комунальники відреагували на скарги студентів на графікову водоподачу та провели комісійне обстеження стану водопостачання гуртожитків університету на вул. Медової Печери, 39-39А, Пасічній, 22, 62В-Б.
 
«Під час обстеження з’ясувалося, що водопостачання гуртожитків здійснюється цілодобово з достатнім тиском води. Однак підкачування води на верхні поверхи будинків відбувається за допомогою локальної насосної станції, яка перебуває на балансі університету», – йдеться в повідомленні.
 
«Внутрішня водопровідна мережа потребує ремонту, крани протікають, студенти воду не економлять, відтак, керівництво університету прийняло рішення встановити графікову подачу води» - пояснили в дирекції студмістечка.
 
Нагадаємо, що це не перша скарга студентів вищих навчальних закладів на проблеми з водою. Зокрема, нещодавно фахівці ЛМКП «Львівводоканал» перевіряли стан водопостачання гуртожитку Академії мистецтв на вул. Кримській, 30 та 14-ти гуртожитків Львівської Політехніки. 
 
Як раніще повідомляла «Україна Комунальна», у Львові розстелили вишитий тротуар. Так, міська влада та приватні фірми облаштували сквер для містян та вирішили прикрасити його етнічними орнаментами.
 
Коментарі (0)