ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПроблеми з водопостачанням не покидають Донецьку область

Проблеми з водопостачанням не покидають Донецьку область

У Донецькій області об'єкти Авдіївського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства потрапили під обстріл. Через це зникла можливість регулювати подачу води в місті.

За минулі вихідні в Донецькій області сильному обстрілу піддалися об'єкти Авдіївського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства. В результаті обстрілу немає можливості регулювати подачу води в Авдіївці. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Вода Донбасу».

Зокрема, на водопровідній насосній станції (ВНС) пошкоджено дах трансформаторної і кут будівлі, перебиті всі лінії електропередачі, пошкоджено 10 прольотів огорожі.

«На територію ВНС потрапило 10 снарядів, поруч — 16. Вода жителям Авдіївки подається через обвідну нитку трубопроводу, через вихід з ладу ВНС немає можливості регулювати подачу води в райони міста. Також під час обстрілу пошкоджено будівлю адміністративного корпусу: вибито скло, осколки потрапили в службові кабінети і пошкодили стіни», – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко розповів про джерела фінансування відновлення інфраструктури Донбасу.

 
Коментарі (0)