ГоловнаВибір редакціїЖитлоПродажі квартир у Києві значно впали

Продажі квартир у Києві значно впали

Компанія «Київміськбуд» у перший день після відновлення роботи відділів продажів продала у 6-7 разів менше квартир, ніж у середньому продавала до лютого 2022 року

 

 

Компанія «Київміськбуд» у перший день після відновлення роботи відділів продажів продала у 6-7 разів менше квартир, ніж у середньому продавала до лютого 2022 року. Про це заявив президент КМР Ігор Кушнір в інтерв'ю ЕП.

«За перший день п'ять заявок та три продані квартири. Це „ні про що“. У стандартний день (до початку повномасштабної війни Росії проти України – ред) продавали в середньому 20 квартир на день», – сказав Кушнір.

За його словами, переважно квартири продаються вже у збудованих та зданих об'єктах.

Згідно з прогнозом президента КМБ, відновлення продажів для забудовників проходитиме у «млявому темпі, скільки триватиме війна».

Як писав «Мінфін», правління холдингової компанії «Київміськбуд» ухвалило рішення про відновлення роботи окремих департаментів з 1 червня.

Як пояснили у Київміськбуді, головні зусилля будуть зосереджені на завершенні робіт у майже готових комплексах з подальшим введенням їх в експлуатацію та оформлення права власності у вже введених будинках.

 

 

 
Коментарі (0)