ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПродуктові ринки знову закрили на карантин

Продуктові ринки знову закрили на карантин

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив про скасування власної постанови, якою при певних умовах дозволялась робота ринків під час карантину.

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив про скасування власної постанови, якою при певних умовах дозволялась робота ринків під час карантину. Про це він заявив в ефірі "Свобода слова" .

"Із завтрашнього дня моя постанова, яка прописувала умови, як відкриватись ринку, буде визнана такою, що втратила чинність", - зазначив він.

Віктор Ляшко вказав, що постанова була прийнята з метою забезпечення доступності громадян до більш дешевих продуктів, ніж у магазинах.

"Факти, що були виявлені під час дії цієї постанови - це зловживання органів місцевого самоврядування, коли ринки були відкриті в антисанітарних умовах. Хоча було чітко прописано, коли можна відкривати, як керівництво ринку повинно забезпечити як і відвідувачів, так і працівників ринку засобами індивідуального захисту, але ми маємо шалені порушення", - роз'яснив він.

 

 
Коментарі (0)