ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПрофілактика зробить воду в Києві непридатною для пиття

Профілактика зробить воду в Києві непридатною для пиття

Комунальники влаштували профілактичне промивання мереж водопостачання в одному з районів столиці. Киянам не радять споживати водопровідну воду без кип’ятіння під час проведення робіт.

«Київводоканал» здійснює профілактичне промивання мереж у Святошинському районі. Відповідно до графіку робіт, його проведуть водопостачання у ніч з 12 на 13 червня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Профілактичні роботи триватимуть з 00:00 12 червня до 01:00 13 червня. У зону промивання потраплять мережі на вулиці Василя Кучера та вулиці Генерала Потапова. Прочистка здійснюється вночі, аби не створювати незручності мешканцям будинків. Упродовж цього часу «Київводоканал» не рекомендує використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі без попереднього кип’ятіння. Після завершення профілактичних заходів абонентам перед використанням води з крану потрібно спустити її протягом 15 хвилин», – йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столиці пити воду з-під крану – абсолютно безпечно. За десятки років ані лабораторіями Товариства, ані Держсанепідемслужбою у київській водопровідній воді не було виявлено жодних відхилень від епідеміологічної норми.
 
Коментарі (0)