ГоловнаНовини ЖКГПодіїПрограма з МВФ може містити пункт про зменшення адмінтиску на енергоринки

Програма з МВФ може містити пункт про зменшення адмінтиску на енергоринки

Нова програма з Міжнародним валютним фондом (МВФ) може містити пункт про зменшення адміністративного тиску на енергоринки
Нова програма з Міжнародним валютним фондом (МВФ) може містити пункт про зменшення адміністративного тиску на енергоринки, а також підтримку незалежності Національного банку і традиційний антикорупційний блок, повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.
 
"Я не впевнений, що зможу оприлюднити деталі програми до того, як вона буде оголошена. Але я думаю, що програма може містити пункт про зменшення адміністративного тиску на енергетичних ринках, так що ми можемо очікувати подальшої лібералізації цієї галузі", - сказав прем'єр в інтерв'ю спецвипуску The Report Company, виданим спільно з Newsweek.
 
Він також вказав, що серед інших умов програми може бути підтримка незалежності Національного банку, а також якісне корпоративне управління в держбанках і продовження реформи податкової та митної служб.
 

"Ще один важливий блок - антикорупційний. Деякі органи по боротьбі з корупцією, створені за останні п'ять років, зараз функціонують належним чином і вже мають деякі досягненням. Іншим важливим питанням є незаконне збагачення", - додав Олексій Гончарук. 

 
Коментарі (0)