ГоловнаНовини ЖКГПодіїПроект «Укрпошта. Аптека» розширюється ще на шість прифронтових областей

Проект «Укрпошта. Аптека» розширюється ще на шість прифронтових областей

Відтепер «Укрпошта. Аптека» охоплює не лише Донеччину, а й Сумщину, Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину та Чернігівщину
Відтепер «Укрпошта. Аптека» охоплює не лише Донеччину, а й Сумщину, Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину та Чернігівщину, про це повідомила пресслужба Укрпошти, пише "Україна Комунальна".
 
Національний поштовий оператор отримав ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами та почав доставляти перші замовлення.
 
Головна мета проекту «Укрпошта. Аптека» — надати доступ до ліків у населених пунктах, де аптеки зруйновані внаслідок війни, а також — до медикаментів за доступними цінами, яких може не бути в найближчій аптеці або якщо вони там коштують вище ніж за програмою «Доступні ліки».
 
Щоб придбати лікарські засоби, необхідно зателефонувати до контакт-центру за номером 0 800 300 545 та слідувати підказкам у голосовому меню. Сформоване замовлення буде надіслано клієнту до найближчого відділення за послугою «Укрпошта Експрес». Доставка безкоштовна і наразі займає до трьох днів між обласними центрами (без урахування дня відправлення). Термін зберігання замовлення у відділенні — 7 календарних днів.
 
Коментарі (0)