ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроїзд у паромному транспорті Криму подорожчав

Проїзд у паромному транспорті Криму подорожчав

На поромних лініях у Криму затвердили нові тарифи. Тепер за одну поїздку пасажиру доведеться заплатити 162 рубля або ж 55 грн.

Єдина транспортна дирекція затвердила нові тарифи на перевезення пасажирів, багажу, легкових і вантажних автомобілів на поромах на лініях між Кримом і Кавказом, - повідомляють «Новини Криму».

На вантажно-пасажирські пороми «Ионас», «Єйськ», «Керченський 2», «Микола Аксененко», що курсують за маршрутом порт «Кавказ»-порт «Крим» -порт «Кавказ», затверджений тариф 162 рубля (55,3 грн) з пасажира за одну поїздку і від 1190 до 2267 рублів (від 406 до 774 грн) для легкового транспорту, у залежності від габаритів машини.

Далекобійники, які здійснюють перевезення продуктів харчування в Крим, змушені істотно піднімати ціну на свій товар, оскільки вартість поромної переправи збільшена вдвічі.

Тариф на перевезення вантажних автотранспортних засобів за маршрутом порт Новоросійськ - порт Феодосія - порт Новоросійськ на поромах «Посейдон Експрес», «Новоросійськ», «Севастополь» становить 20650 рублів (7056 грн) за один рейс, у залежності від габаритів машини.

Вартість квитка на катамаран «Сочі 1» за маршрутом порт Анапа - порт Ялта - порт Анапа становить 2700 рублів (922 грн).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з переходом на російські рублі в Севастополі підвищилася ціна на проїзд у морському транспорті.

 
Коментарі (0)