ГоловнаКиївські будніНадзвичайні подіїПрорив труби «влаштував» потоп у Києві

Прорив труби «влаштував» потоп у Києві

У столиці біля станції метро «Видубичі» прорвало трубу гарячого водопостачання. В результаті там утворилася величезна калюжа.

У Києві біля станції метро «Видубичі» прорвало трубу гарячого водопостачання. Через це на проїжджій частині утворилося «озеро», передає «Обозреватель».

Зокрема на розі вул. Будіндустрії та Набережно-Печерської дороги в результаті прориву трубопроводу утворилася величезна калюжа. Температура води при цьому становила 50-60 градусів. Деякі водії розгортали свої авто і об'їжджали калюжу за іншим маршрутом, але багато хто все ж ризикували перетнути «озеро». Глибина калюжі в деяких місцях становила 40-50 див.
 
За попередніми даними, причина аварії – прорив трубопроводу гарячого водопостачання. На сьогоднішній день компанія «Київенерго» проводить випробування своїх тепломереж, ймовірно, комунікації не витримали.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кількома тижнями раніше в Києві затопило пр. Академіка Глушкова у Голосіївському районі. Причиною цього став прорив магістрального трубопроводу на зеленій зоні. Це сталося навпроти будинку 4Б, де знаходяться навчальні корпуси КНУ ім. Т. Г. Шевченка.
 
 
 
 

 
Коментарі (0)