ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоПроспект Перемоги подолав перший етап реконструкції

Проспект Перемоги подолав перший етап реконструкції

На проспекті Перемоги завершився черговий етап реконструкції. Наразі оновлено понад 4 кілометри дорожнього покриття.

Першу чергу реконструкції проспекту Перемоги завершено та введено в експлуатацію згідно графіку. Відремонтовано вже понад 4 кілометри дороги.Про це «Украні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Так, в ході реконструкції на понад ста тисячах квадратних метрів дороги, від кемпінгу «Пролісок» до Святошинського шляхопроводу, встелили сучасне тришарове асфальтне покриття. Оновили й бар’єрне огородження та нанесли нову дорожню розмітку.

Крім того, вздовж проспекту тепер влаштована зручна велосипедна доріжка, а самі тротуари вкриті новим асфальтом.

У підземних переходах оновили оздоблення: стіни та сходи вкрили мармуром, підлогу – тротуарною плиткою. Також переходи обладнали пандусами, замінили електрокабель та гідроізоляцію а також встановили енергоощадні ліхтарі. Загалом відремонтували 8 підземних переходів.

Так, до снігопадів та морозів встигли виконати і низку підготовчих робіт вже другого етапу, який розпочнеться навесні. Зокрема, завершено роботи з укладання нижніх шарів асфальтобетонного покриття на ділянці від шляхопроводу біля станції метро «Святошин» до шляхопроводу біля станції метро «Нивки» – це близько 24 тис. кв.м. Проведено основний комплекс робіт з капітального ремонту шляхопроводу на перетині проспектів Перемоги та Академіка Палладіна. На оновленому проспекті також  з’явилися і сучасні зупинкові комплекси.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, наразі будівельники готові здати в експлуатацію тунель на Поштовій площі до Нового року. Спеціалісти запевняють, що при своєчасному фінансуванні це цілком можливо.

 
Коментарі (0)