ГоловнаНовини ЖКГТранспортПроспекти Харкова закриють для транпорту

Проспекти Харкова закриють для транпорту

Харків наступного тижня чекають обмеження руху транспорту на одному з проспектів міста. У міськраді пояснили, що причиною введення заборони є капітальний ремонт трамвайних колій. Поміж тим на цей час буде змінено деякі маршрути громадського транспорту
У Харкові наступного тижня буде введено обмеження руху транспорту на пр. Московському. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.
 
Зокрема, заборона на проїзд зумовлена проведенням капітального ремонту трамвайних колій на проспекті (Корсиківський шляхопровід) та стосуватиметься ділянки дороги від вул. Польової до вул. Соїча. 
 
На час робіт об'їзд закритої ділянки буде організований наступним чином: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - пр. Московський.
 
Також у ці дні буде заборонено рух тролейбусів по пр. Московському - на ділянці від вул. Енергетичної до ст. м. «Площа Повстання».
 
Тролейбус №13 курсуватиме наступним чином: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Московський проспект».
 
Обмеження руху транспорту у Харкові триватимуть з 9:00 21 по 18:00 25 грудня.
 
Нагадаємо, у Харкові з наступного тижня тимчасово заборонять рух трамваїв по одному з проспектів міста. Це пов'язано з монтажем контактної тролейбусної мережі. Також, завтра буде заборонено рух транспорту в пров. Слюсарному.
 
Коментарі (0)