ГоловнаКоментаріФінансування ЖКГП.Розенко:«Всі люди, які потребують субсидій, вони їх отримають»

П.Розенко:«Всі люди, які потребують субсидій, вони їх отримають»

Фінансування, необхідне для системи субсидій, у Державному бюджеті України на 2019 передбачено в повному обсязі, це розповів віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.
Фінансування, необхідне для системи субсидій, у Державному бюджеті України на 2019 передбачено в повному обсязі, це розповів віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.
 
“Обсяг фінансування, зафіксований у Державному бюджеті, він, в принципі, людей не повинен турбувати. Всі люди, які потребують субсидій, вони їх отримають. Все інше, зокрема питання фінансування, - це питання внутрішньо-державного механізму. Реформована система субсидій уже працює 3,5 роки. Тобто проблем із фінансуванням систем субсидії не буде. Все робитиметься вчасно, тому фінансування, необхідне для системи субсидій, у Державному бюджеті України на 2019 передбачено в повному обсязі і нам його вистачить”, - заявив віце-прем'єр-міністр.
 
У цьому році на програму субсидій у держбюджеті запланували 55 млрд грн, тоді як на 2018 рік - 71 млрд грн. 
 

За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, витрати на субсидії зростуть, адже 20 млрд грн з 71 млрд грн - це борги за попередні періоди.  

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
25 Січня 2019 p. 23:31
Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями" держустанов; тобто стали безробітними з вини держави . Ну нехай тодішніх посадовців, які тоді уособлювали державу. Тепер у цих осіб вже майже рік, як відібрали субсидію. ---------------------------------------------То мабуть якось нелогічно відібравши заробітну плату відбирати ще й субсидію.