ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійПішохідні переходи Львова прикрасили попереджувальними написами

Пішохідні переходи Львова прикрасили попереджувальними написами

У Львові активісти прикрасили пішохідні переходи попереджувальними написами. «Подивись ліворуч», «Подивись праворуч» - закликають тепер містян «зебри».

На пішохідних переходах Львова з’явилися попереджувальні написи: «подивись ліворуч», «подивись праворуч». Такими нагадуваннями місто завдячує активістам набайдужим до безпеки дорожнього руху. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, малюнки для пішоходів з’явилися на вул. Пасічній, вул. П. Мирного, вул. Сахарова, вул. Княгині Ольги, вул. Науковій, а також поблизу НВК Школи-садка «Софія».

Це вулиці, на яких пішохідні переходи, за словами активістів, дуже небезпечні – деякі з них розташовані неподалік шкіл, на інших спостерігається інтенсивний дорожній рух.

«Ми сподіваємось, що глянувши на цей невеликий малюнок, кожен із нас стане уважнішим, а відтак уникне небезпеки на дорозі», - кажуть містяни.

Нагадаємо, раніше надписи «подивись ліворуч» і «подивись праворуч» з'явилися на вул. Зубрівській, вул. Довженка, вул. Чукаріна, проспекті Червоної Калини, вул. Стрийській, вул. Княгині Ольги і вул. Симоненка.

 
Коментарі (0)