ГоловнаВибір редакціїТранспортПішоходам убезпечать прохід

Пішоходам убезпечать прохід

Столичні пішохідні переходи зроблять безпечнішими. Міська влада визначила найбільш небезпечні ділянки та пообіцяла встановити там світлоповертаюче обладнання.

8 найбільш небезпечних пішохідних переходів Києва обладнають знаками з новітнім світлоповертаючим покриттям. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Так, до списку потрапили 5 пішохідних переходів на вул. Оноре де Бальзака на відрізку дороги від вул. Олександра Сабурова до вул. Теодора Драйзера та ще по одному на просп. Академіка Палладіна, на перехресті просп. Голосіївського і вул. Бубнової та перехресті просп. Повітрофлотського і вул. П. Нішинського.

Зокрема, КП «Київдорсервіс» розпочав співпрацю із компанією, яка є світовим лідером у сфері вирішення безпеки на дорозі й виробництва технічних засобів організації дорожнього руху. Всі роботи компанія виконуватиме власним коштом.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці  відремонтовано більше 21 км вулично-шляхової мережі.

Наразі капітальний ремонт закінчено на таких вулицях: вул. Садова, вул. Путивльська, вул. Радистів, вул. П. Запорожця, вул. Куренівська, вул. Прирічна, вул. М. Грушевського, вул. Хорива, вул. Притисько-Микільська, просп. Відрадний, вул. Радянська, вул. Героїв війни.

Крістіна Болотова

 
Коментарі (0)