ГоловнаГоловнеГазопостачанняПісля інциденту з Іспанією LNG-термінал шукає інвестиції в Ізраїлі

Після інциденту з Іспанією LNG-термінал шукає інвестиції в Ізраїлі

Переговори української сторони з партнерами про створення консорціуму інвесторів для фінансування реалізації проекту LNG-термінал тривають

Про це глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів заявив під час презентації національних проектів у Тель-Авіві в Ізраїлі.

«У нас по участі в консорціумі ведуться переговори з цілою низкою компаній у різних регіонах світу», - розповів пан Каськів.

Він підкреслив, що інцидент з компанією Gas Natural Fenosa не міг істотним чином негативно вплинути на проект, оскільки документально не фіксувалося те, що ця компанія повинна буде мати якийсь ексклюзивний статус в консорціумі.

«Ніякого ексклюзивного статусу партнерства з Fenosa не було за проектом цієї угоди. Ніяких зобов'язань ні з українського боку, ні з боку компанії Fenosa не було», - резюмував голова Держагенства.

Держінвест проект представив в Ізраїлі низку національних проектів, серед яких: будівництво LNG-терміналу, будівництво малої окружної дороги навколо Києва, яку планується віддати у концесію а також проект з будівництва ряду сміттєпереробних заводів.

Джерело: Коментарі

 
Коментарі (0)