ГоловнаНовини ЖКГТранспортПункти пропуску на Донбасі «окупували» сотні автомобілів

Пункти пропуску на Донбасі «окупували» сотні автомобілів

Сьогодні вранці на пунктах пропуску в зоні проведення АТО утворилися черги з сотень автомобілів, які намагаються перетнути «кордон». У Держприкордонслужбі наголошують, що через провокативні обстріли з боку бойовиків, деякі з КПВВ призупинили роботу.
У контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО в черзі чекають сотні автомобілів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.
 
Згідно з повідомленням, вранці на КПВВ «Зайцеве» та «Георгіївка» на оформлення очікувало близько 580 та 100 транспортних засобів, які прямують на виїзд до неконтрольованої території, а на в’їзд 500 та 100 відповідно. 
 
Менші черги автівок спостерігаються на КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове»: 220 та 30 транспортних засобів на виїзд та 200 і 70 на в’їзд відповідно.
 
В той же час наголошується, що вчора робота деяких КПВВ на Донбасі було призупинено.
 
«…Поблизу контрольного пункту в'їзду/виїзду «Новотроїцьке» було зафіксовано мінометний вибух. Українські прикордонники продовжують дотримуватися режиму припинення вогню, тому вогонь у відповідь – не відкривався. Однак через провокативні обстріли із тимчасово неконтрольованої території учора було призупинено пропуск осіб та транспортних засобів на контрольних пунктах «Зайцеве» та «Новотроїцьке», що призвело до черг та збільшило час очікування в перетині лінії розмежування», - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Донецькій області до 2017 року планують демонополізувати сферу комунальних послуг регіону. Комунальні підприємства, котрі є монополістами у цій сфері, потрібно передати в управління міським радам. Окрім того, наразі триває робота з повернення КП «Компанія «Вода Донбасу» на підконтрольну Україні територію області.
 
Коментарі (0)